The Basic Principles Of اینورتر زیمنس
The Basic Principles Of اینورتر زیمنس
Blog Article
منظور از سرعت ثابت آن است که در صورت تغییر میزان بار مکانیکی روی شفت، سرعت گردش موتور تغییر نخواهد کرد.
اینورترهای زیمنس به عنوان یکی از پیشرفتهترین و قابل اعتمادترین درایوهای فرکانس متغیر در جهان، در طیف گستردهای از صنایع کاربرد دارند. این دستگاهها با کنترل دقیق سرعت و گشتاور موتورهای الکتریکی، بهینه سازی مصرف انرژی، افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت محصولات کمک میکنند.
دژنکتور چیست: دژنکتور یا مدارشکن یک دستگاه الکتریکی است که برای قطع و ...
پس از آن نماد اجرایی دیگری در نمایشگر نشان داده نخواهد شد.
حساب کاربری ناحیه کاربری سفارشات من ارسال تیکت شرایط عودت محصول
صفحه اصلی / آموزش / مقایسه انواع اینورترهای زیمنس و کاربردهای آنها در صنعت
استفاده در سیستمهای ساده که نیاز به عملکرد پیچیده ندارند
با تنظیم فرکانس و ولتاژ خروجی، اینورتر میتواند تنظیم و کنترل موتورها را نیز انجام دهد، این ویژگی در اتوماسیون صنعتی بسیار کاربردی است. به همین دلیل اینورتر زیمنس برای کنترل موتورها و سیستمهای الکتریکی صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
بنابراین توصیه می شود از بین محصولات خانواده سینامیکس نسبت به انتخاب درایو اقدام کنید.
نوع محصول: ماژول اندازهگیری انرژی برای سیستمهای تکفاز و سهفاز
باور ما در داماس این است که با ارائه محصولات با کیفیت و اصل میتوانیم رضایت و اعتماد مشتریان را جلب کنیم و آنها را به مشتری ثابت تبدیل کنیم.
در لحظه شروع به کار موتور و قبل از تشکیل میدان مغناطیسی، سیم پیچ ها در حکم اتصال کوتاه هستند. طبق قانون اهم در یک ولتاژ ثابت وقتی مقاومت به سمت صفر میل می کند، جریان به بینهایت نزدیک می شود.
داماس الکتریک مفتخر است اعلام کند که نمایندگی رسمی برند زیمنس است. داماس زیمنس، واردکننده اصلی محصولات برند زیمنس بوده و توانسته در طی سالیان تجربه رضایت مشتریان خود را جلب کند. داماس الکتریک در تلاش بوده تا مقرونبهصرفهترین قیمت محصولات برند زیمنس موجود در بازار را برای مشتریان خود فراهم کند. در صورتی که قبل از خرید نیاز به مشاوره دارید، داماس الکتریک به همراه جمعی از کادر مجرب و متخصص در خدمت شماست تا مشاوره صد درصد رایگان را ارائه دهد. جهت خرید انواع اینورتر زیمنس از خرید اینورتر زیمنس نمایندگی رسمی زیمنس در لاله زار با ما در ارتباط باشید.
از چالشهای ایجاد شده در مناطق جغرافیایی بزرگ همچون ایران، لزوم حمل و نقل عمومی است.